Retourneren

Waar moet ik op letten?

Wil je je bestelling of een deel ervan retourneren? Houd dan rekening met onderstaande punten.

 • Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je een artikel wilt retourneren.
 • De kosten voor het terug zenden betaal je als consument zelf.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor je retourzending: bewaar de Track & Trace van het geretourneerde pakket goed.
 • De artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in de originele productverpakking.
 • De artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of gedragen zijn. Uiteraard is kleding passen wel toegestaan, mits hierdoor het product niet beschadigt.
 • Ballonnen mogen niet zijn gebruikt of opgeblazen.

Stappenplan retourneren

Wil je je bestelling retourneren? Volg dan onderstaande instructies, dan weten we zeker dat we je retour goed ontvangen.

 1. Stuur een e-mail naar info@feestwinkelgigant.nl en vermeld daarin het volgende:

Je bestelnummer

Welke artikelen je wilt retourneren

De reden waarom je het wilt retourneren

 1. Binnen een werkdag ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw retourlabel en retournummer. Wacht dus met het retour sturen totdat je een reactie hebt ontvangen.
 2. Nadat je de mail met bovenstaande informatie van ons hebt gekregen, heb je 14 dagen de tijd om het artikel of de artikelen retour te sturen. Let op: de retourkosten betaal je als consument zelf.
 3. Als je retour bij ons is binnen gekomen, wordt door ons logistiek partner beoordeeld of het artikel goed (zonder beschadigingen) is aangekomen. Als dit het geval is, wordt er een creditfactuur aangemaakt. Het kan enkele dagen duren voordat het bedrag overgemaakt is.

Herroepingsformulier downloaden als PDF

Ruilen

Het is helaas niet mogelijk om artikelen te ruilen. Je kunt in dit geval het beste het verkeerde artikel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat. Je kunt voor het retourneren bovenstaande retourprocedure aanhouden.

Herroeping retour

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Tevens heb je het recht om het Europese retour formulier te gebruiken, zie onderzijde tekst.


Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 

De directe kosten van ongeveer €6,95 van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Contact

info@feestwinkelgigant.nl
0634139628

Retour adres:
Feestwinkelgigant.nl Afdeling Retouren
Ijweg 1255
2152 NA Nieuw-Vennep

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

 Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

 • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

 

 • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

 

 • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

 • [Naam consumenten(en)]

 

 • [Adres consument(en)]

 

 • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »