Helium tank kopen

 

Helium kopen

Als men denkt aan feesten en speciale gelegenheden dan denkt men ook gelijk aan ballonnen en helium. Feestwinkelgigant zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk en veilig zelf ballonnen met helium kan vullen. Het kraantje van de helium tank of heliumfles moet open gedraaid worden. Helium is totaal niet brandbaar en bevat geen giftig gas.Ideaal voor een feest waarbij er iets gevierd mag worden, ballonnen zorgen meteen voor een feestelijke sfeer. Wij bieden in onze collectie verschillende heliumtankjes en flessen aan. Deze zijn te verkrijgen met bijpassende helium ballonnen. Feestwinkelgigant bied zeer voordelige pakketten aan! 


Helium ballonnen is al geruime tijd één van de meest populaire manier om een feest extra kleur te geven. Versiering voor bijvoorbeeld een jubileum,verjaardag,huwelijk of een geboorte. Helium ballonnen geven net iets extra bijzonders als je ze in jou kleuren laat zweven. Door de helium tanks en onze geruime collectie ballonnen kleurenlijn is dit simpel en eenvoudig te regelen. De heliumtanks zijn gemakkelijk en veilig te gebruiken, kinderen kunnen zonder problemen helpen met het vullen van de ballonnen. In ons assortiment zijn diverse helium producten te vinden die een aanvulling bieden op uw festiviteit. Het ligt aan de grootte van het feest wat voor passende combinatie er wordt gemaakt. Dit heeft er mee te maken hoe groot de heliumtank is en hoeveel ballonnen er in het pakket zitten. Helium ballonnen beschikken over een grote stijgkracht van maar liefst 94%, hierdoor zweven de ballonnen erg goed.

Veiligheid helium

Heliumgas is niet giftig, brandbaar en ook niet explosief. De heliumtanks van ons zijn Tüv gekeurd, dit heeft met het veiligheidsventiel te maken. Helium is goed voor 1 jaar houdbaarheid. De tank is eenvoudig te gebruiken, je bedient het door een kraantje open te draaien en plaats vervolgens een ballon om de vulmond van de helium tank. Zorg ervoor dat je de vulmond en ballon samen goed stevig vast houd en beweeg de vul mond naar boven. Vervolgens kan je de ballon los halen en dicht knopen. Zorg ervoor at je niet vergeet het kraantje op de tank goed dicht te draaien. Dit geeft de bevestiging dat er geen helium uit de heliumtank kan ontsnappen waardoor de tank anders geheel zou leeglopen.

Lege heliumtank

Bij een helium tankje die leeg is kunt u het beste de volgende stappen hanteren als de tank niet meer gebruikt wordt:

Wij adviseren alleen de tank weg te gooien als er geen helium meer in de heliumtank aanwezig is.

Zorg ervoor dat u de tank in een geventileerde ruimte plaatst en draai de kraan helemaal naar links open. Zorg ervoor dat je hierbij het vulventiel indrukt tot dat de tank helemaal leeg is.

Door het vulventiel los te draaien kan je deze verwijderen.

Zorg ervoor dat je de tank naar een afvalverwerkingplaats brengt waar ze het accepteren.
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »