Ballonnen cijfers latex

Heeft u interesse of bent u op zoek naar leeftijd ballonnen? Bekijkt u dan gemakkelijk en snel ons brede assortiment van feestartikelen. Ons aanbod bestaat eigenlijk dat we voor iedere leeftijd wel een geschikte ballon hebben. De ballonnen zijn variërend van 1 tot en met 16, 18, 20, 21, 25 en 40. Mocht de leeftijd er niet tussen staan kan er altijd gekozen voor verjaardag slingers met als opdruk 'happy birthday'. De leeftijd ballonnen kunnen niet alleen gebruikt worden voor een verjaardag, maar ook voor andere gelegenheden zoals een jubilerend echtpaar of een jubileum op het werk. De ballonnen kunnen uiteraard ook gecombineerd worden met bijpassende slingers voor een perfect versierde zaal of huis. Bekijk direct ons aanbod en zie onze kwaliteitsproducten.

De ballonnen met de leeftijd erop zijn verkrijgbaar in de volgende basiskleuren: groen,geel,blauw, wit, rood en oranje. Wilt u liever iets meer flair voor een bijzondere gelegenheid? Kies dan voor de elegante goude ballonnen. De leeftijd ballonnen die absoluut altijd populair zijn. Daarbij kunt u denken aan de Abraham en Sarah ballonnen die ideaal zijn voor een versiering waarbij iemand 50 jaar is geworden, voorbeelden van nog meer versieringen zijn ook de abraham en sarah pop. De ballonnen kunnen worden voorzien van een persoonlijke boodschap dit is mogelijk doordat men met een stift op de ballon kan schrijven. Leuk om terug te kijken naar foto's waarbij gepersonaliseerde ballonnen altijd de aandacht zullen blijven trekken. Pas gelijk de mogelijkheid toe om ballon hulpmiddelen te bestellen die het versieren zullen vergemakkelijken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »